Första dygnet i Grekland

Nu har vi varit här i en och en halv dag ungefär, och vi trivs jättebra. Hotellet är superfint och fräscht, trevlig personal och en del aktiviteter på dagarna.

Vi åkte hemifrån på natten i och landade runt 10-tiden på Rhodos, svensk tid. Vi har en timmes tidsskillnad fram här. Det var verkligen kaos på flygplatsen här, hur mycket folk som helst! Men efter mycket om och men hittade vi bandet där våra väskor kom. Gick sedan och letade upp vår buss och åkte mot hotellet. Direkt efter incheckningen la vi oss vid poolen och låg där till 18 ungefär.

På kvällen kollade vi på underhållningen ute vid poolen och sen gick vi in till närmsta centrum vilket är faliraki. Där fanns det mycket mer ön vi trodde! Barer, affärer, spa osv. Så där lär vi spendera lite kvällar.

Idag har vi provat på vattengympan vilket jag och Amanda tyckte var roligt i alla fall, så det blir det nog fler gånger! Imorgon tänkte vi testa på Zumban som är på eftermiddagen. Skönt att göra lite annat än att bara ligga och pressa vid poolen och stranden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0