Pinterest

För ett tag sedan tipsade Evelina mig om Pinterest. Jag har aldrig tagit tag i att skaffa ett konto, men nu var det dags, och oj vad jag gillar det! Vad man än behöver inspiration för så finns det där! Jag har redan börjat hitta massa juldekorationer som jag vill fixa, både som jag måste leta upp och köpa men även saker jag kan göra själv. 

Just nu kollar jag väldigt mycket på heminredning och sånt i den stilen. Vi har nämligen lite småsaker kvar att fixa, t.ex. i vardagsrummet där det fortfarande är ganska tomt, men även en vägg i köket som även den är tom. Det är dock lätt att jag glider ifrån ämnet, det finns så himla många fina drömrum! 

Några få bilder i hur mina tankar går. 
 

Vattenflaska från Wish

För några veckor sedan beställde jag hem två eyeliners och en vattenflaska från wish. Första gången jag gör det, och jag lär nog inte göra det jätteofta. Ett plus är att det är väldigt billigt, men det tar ganska lång tid att få sakerna. Vattenflaskan kommer hamna på jobbet då jag brukar använda en vanlig petflaska med vatten, och rätt som det är så är den slängd eller så har någon tagit fel, men inte längre förhoppningsvis!


Ikväll är det stängning på schemat, 14-20:15, så ska snart slänga i mig lite lunch och fixa mig innan det är dags att cykla ner till jobbet. 
Ledig helg & måndag

Detta inlägget skulle kommit upp igår egentligen, men det raderades och det blev aldrig att jag skrev om det.

I helgen så var jag ledig, och även igår med då det är halv jobbhelg för mig nu till helgen. Det enda vi hittade på i helgen var att vi körde en snabbrunda till Växjö för att handla lite saker som vi behövde. Fick med mig ett par nya hörlurar, en ny köksvåg, handskar till gymmet och lite småsaker som deo, torrschampo osv.

Förutom det så tog vi det lugnt, kollade serier och fixade lite matlådor till veckan. Ibland är det rätt skönt att bara ta det lugnt när man väl är ledig.

Linus köpte sina hörlurar för någon vecka sedan. Då jag tyckte de hade bra ljud för priset, 199, så köpte jag också ett par. 

 

RSS 2.0