Julafton

I förrgår var det ju då julafton, och jag hade en jättemysig dag/kväll. Morgonen började med frukost med pappa, sen fixade jag mig och vid lite över 11 kom Calle och hämtade mig. Vi körde först till Mormor och var där en liten stund. Sedan körde vi vidare till farmor och farfar där vi firade med pappas sida. Julmat, julklappsutdelning och Kalle blev det där.

Vid 6-tiden kom Linus så då gick vi hem, bytte julklappar och sen vidare till Mamma. Även där blev det julmat och julklappsutdelning. Vi spelade även julklappsspelet vilket var helt otroligt roligt! 

Kvällen fortsatte med lite filmtittande och massa mys hos mamma, vi var hemma runt halv 2 haha. Somnade så fort jag lagt huvudet på kudden i princip. 

Igår var det lite firande hemma hos Linus föräldrar vid lunchtid, körde in en snabb runda till Media Markt och köpte en digitalkamera som jag ska ha med mig till Thailand. Vill inte ha med min systemkamera då det både är stöldrisk och den tar ganska mycket plats. Mycket smidigare med en bra digitalkamera istället. Har även en GoPro hero 2 att använda i vattnet och sånt. 

Idag har jag börjat jobba igen. Bara 5 jobbdagar kvar innan jag åker, och imorgon är det endast en vecka kvar totalt!! Så nu blir det jobb fram till och med nyårsafton, sen börjar ledigheten i 6 veckor! 

Här kommer lite blandade bilder från julafton och julhelgen! 23:e december

Kan knappt förstå att det är julafton imorgon. Tiden går så himla fort! Som vanligt har jag inte någon direkt julstämning då vädret är så tråkigt. Kunde nästan lika gärna vara påsk om man bara går efter vädret.

Idag har jag jobbat till 20:15, efter det slog jag in de sista paketen och slökollade lite på tv. Imorgon blir det lite julfrukost hemma, en kort sväng till mormor, jullunch hos farmor och farfar och kvällen avslutas sedan hos mamma med ännu mer julmat. Så dagen imorgon går i stort sätt ut på att köra till olika ställen och äta haha. 

Tog lite bilder på vår julgran innan. Den har varit pyntad i drygt en vecka, men inte orkat ta kort förens nu. 
 
 
 

Planer inför kommande resa

Då var det fredag igen, och dags för helg. Egentligen är det min lediga helg, men då vi har julmarknad utanför affären imorgon så kommer jag jobba ändå. Det gör mig inte så mycket då det är väldigt roligt att jobba den dagen, mycket folk och mycket att göra. Jobbar 8.45-15. Har ingen exakt sluttid, utan får se lite när det börjar minska på kunder helt enkelt. 

Ikväll har Evelina varit här och vi har planerat resan lite. Eller försökte i alla fall. Planerna vi hade från början har ändrats lite, då vi ändrat på vart vi vill spendera tiden i Thailand. Så som det ser ut nu byter vi ut Bali mot Malaysia då det blev allt för komplicerat att ta sig till Bali. Detta är än så länge bara planer, vi får nog bara avvakta och se vad som händer helt enkelt. 

Vi har i alla fall bokat flyg från Bangkok till Phuket nu i alla fall, och hotell de två första nätterna är bokade sedan innan. Så de första dagarna är i alla fall helt klara. Vi har inte tänkt boka för mycket innan heller, utan ta det lite som det kommer. Kan knappt förstå att det bara är 16 dagar kvar tills vi åker! 

Malaysia ser inte helt fel ut det heller. 
 
 

RSS 2.0