Helg innan helgen

Medan det snart är dags för de flesta att ta helg, har min helg precis slutat. Då jag jobbar denna helgen så var min "helg" onsdag och torsdag då jag varit ledig de dagarna. Så idag börjar en ny "arbetsvecka" för mig, med 9 dagar i rad.. Från idag till och med lördag då jag ska jobba några timmar åt en på lördag. Så det blir en lång vecka.

I onsdags sov jag hos mamma. Jag körde dit vid halv 2-tiden och gick ut med Loffe, en hund som mamma passar denna veckan. Hur gosig som helst! Resten av dagen kollade jag i prinicip på serier och gick även en långrunda med mamma på kvällen. 

På torsdagen tog jag en långpromenad med Loffe innan jag körde hem igen. Även torsdagen spenderades med serietittande. Har totalfastnat för den nya serien Empire så har streckkollat den nu i ca en vecka och väntar nu på nya avsnitt på andra säsongen. Sprang även en runda och gymmade lite på det stökiga gymmet här hemma. På kvällen kom Linus så vi lagade tacos, big suprise haha, och kollade på hockey. 

Idag är jag ledig fram till 14 då jag börjar och jobbar fram till 20:15. Så har inte gjort så mycket idag. Sprang en runda nyss och ska fixa lite lunch innan jag kör och jobbar. 
 

68 dagar

I förra inlägget nämnde jag att Ebba och Ida ska åka till Thailand, men det är det inte bara de som ska! Om 68 dagar åker nämligen även jag och Evelina dit! 

Vi åker den 3:e januari och kommer hem den 12:e februari. Längtar något otroligt! Kommer bli hur härligt som helst. Vi har inte planerat riktigt hur/vad vi ska göra, men vi ska i alla fall resa runt i Thailand och även åka över till Bali några dagar.
 
Två gamla bilder från tidigare gånger jag varit där. 

 
 
 

Helgen

Varit dålig på att blogga men det händer inte så mycket i veckorna. I helgen hände det däremot lite saker. På fredagen jobbade jag till 16, sprang en runda, pluggade lite till högskoleprovet och sen på kvällen kom Linus. Vi år thaimat och tittade på idol. 
 
På lördagen var det daga för högskoleprovet. Det kändes lite bättre än sist jag gjorde det men vet att jag inte kommer höja mig så mycket. Men vi får rätt se om fyra veckor vad resultatet blir. 
 
På kvällen var det hejdå-fest hos Ebba för henne och Ida. De åker till Thailand snart och ska vara där ett tag. Det var en riktigt bra kväll! 
 

RSS 2.0