Prag

Då var det dags för en liten uppdatering här igen! Sist lovade jag att det skulle komma upp bilder från Greklandsresan, men efter att ha kollat igenom de få bilderna som togs, så fanns det inte något som var värt att lägga upp. Jag nämnde även matförgiftningen sist, att det gick över snabbt och så, men det tar jag tillbaka. Jag klarade mig bra, men någon dag efter vi kommit hem drog det igång för Linus på riktigt. Stackaren var sjuk i två veckor. Nu är det bra igen och veckorna flyter på som vanligt med jobb. 

Vi var ju även i Prag för en vecka sedan och hade det superbra! På lördagen var det helt otroligt fint väder. Vi spenderade dagen mest med att äta och dricka öl kändes det som. Jag och Linus gick även en runda ner till Gamla stan och kollade lite. På söndagen var det dags för match, men innan dess hann vi med lite sightseeing. Vi åkte till Karlsbron bland annat. Det var sämre väder den dagen tyvärr, mulet och regnigt. Vid lunch-tid åkte vi till staden där matchen skulle spelas. Hittade ett ställe där vi åt lite lunch och sen var det dags för match.

Tyvärr förlorade Lakers i straffar, men det påverkade inte resan något för mig i alla fall, alltid kul att se ett nytt land! Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka till Prag igen, men att då inte ha något inplanerat så man hinner med att se mer av staden. 

En och annan öl blev det som sagt
 
 
 
 

Från en resa till en annan

Inatt landade vi i Malmö efter vad som känts som den längsta dagen någonsin. Jag, Amanda och Linus hade nämligen blivit matförgiftade, medan Jesper som inte hade ätit samma lunch som oss dagen innan mådde som vanligt. Jag blev sjuk först och sen de andra lite eftersom. De fick som tur var en lite lindrigare version än vad jag fick, men vi mådde alla väldigt dåligt. 

Timmarna gick och det blev dags att bli hämtade av transferbussen, så nu började resan som vi inte riktigt visste hur vi skulle klara. Dock gick det mycket bättre än vi trodde. Ingen behövde springa till toan och alla sov i stort sätt hela resan. Idag när vi vaknade så mådde i alla fall jag och Linus mycket bättre, så vi har till och med fått i oss lite mat idag. Förutom denna incidenten har vi haft det hur bra som helst denna veckan, och jag hade absolut kunnat åka tillbaka till detta hotellet igen! Bilder från resan kommer dyka upp imorgon tror jag, det finns dock inte så många att visa. 

En annan sak som jag inte berättat är att precis innan vi åkte så bokade vi en resa till Prag i slutet av Augusti. Vi och några av pappas kompisar ska åka dit och kolla på Växjö Lakers när de spelar en CHL-match där. Vi är borta lördag-måndag, så hela lördagen kan vi gå runt där och sen är matchen någongång på söndagen. Jag har aldrig varit i Prag så det ska bli kul att se ett nytt land! 

 
RSS 2.0