Ledig helg

Efter 9 jobbdagar i rad var det äntligen dags för lite ledigt. Dock hade vi saker planerat både fredagen och lördagen så idag är första dagen (och enda denna helgen) som vi bara tar det lugnt. 

I fredags var jag hos Ebba på födelsedagsfirande, hade riktigt roligt! Åkte hem runt 2-tiden och somnade direkt. 

På lördagen var det fullt schema då med. Åkte till stan för att köpa en cykel till Linus, som han för övrigt försöker montera ihop just nu, handlade lite andra saker till lägenheten och åkte sen hem igen. 
 
Då var det dags att förbereda för kvällen då Jesper och Amanda skulle komma hit. Hade jättetrevligt! Har förövrigt inte skrivit det men vi har nu bokat en resa så om 8 veckor åker vi till Grekland tillsammans!

Idag ska vi som sagt bara ta det lugnt, kanske inviga Linus cykel och cykla en runda, men annars bara titta på film i stort sätt, haha. 

Groupie från Ebbas firande!

Maten jag och Linus bjöd på i lördags. Hemmagjorda klyftpotatis, fläskfilé, baconlindad sparris, vattenmelon, sallad, vitlöksbröd. Riktigt gott blev det!

Söndagsfrukost
Inflyttade sedan en vecka

Nu har vi bott här i lite drygt en vecka då vi flyttade "på riktigt" i torsdags förra veckan. Vi trivs jättebra och mer och mer småsaker kommer på plats, så det som är kvar är i princip bara tavlor och lite små inredningsdetaljer som ljus osv. Sen är allt klart! Eller ja, vi har ju en liten hörna i vardagsrummet som vi inte riktigt vet vad vi ska göra med än, så det får vi klura på ett tag till! 

Jag har tänkt fixa bilder varje dag, men det har alltid kommit något emellan. Jobbar ganska mycket och ofta kvällar så det blir inte så mycket tid över till annat. Jobbar även denna helgen så där blev det inte heller någon lucka att fixa bilder. Men i veckan som kommer ska jag försöka fixa det! I alla fall något rum. Och till helgen så ska det finnas bilder på alla rummen, det lovar jag! 

Jag hittade en bild på köket så det får räcka för idag haha.Inflyttade och nästan klara

Det har gått sådär med bloggandet men har verkligen inte haft tid. Har jobbar mycket samtidigt som vi flyttat saker, varit på Ikea ett flertal gånger samt skruvar möbler som aldrig förr! Nu börjar vi dock se ett ljus i tunneln, allt börjar falla på sin plats! 

I torsdags var vår "officiella" inflyttningsdag. Vi flyttade de sista sakerna och har sovit här sen dess. Så nu är det bara småsaker kvar att fixa som tex mattor i vissa rum, få upp lamporna och fixa lite blommor och tavlor. Sen är det mesta klart. Självklart hittar man nya saker man ska ändra, fixa eller köpa hela tiden, men alla stora delar är avklarade. Så himla skönt! 

Igår var Linus i Växjö och köpte sladdar och lister till lamporna, och även en grill. Så den har använts både igår och idag, och lär förmodligen användas väldigt flitigt i sommar! 

Imorgon är det städning och "storhandling" på schemat, och på eftermiddagen/kvällen ska vi till stan och träffa Jesper och Amanda för att kolla på en resa till sommaren! 

Bilder på lägenheten kommer i veckan när jag har tid! 

En bild från kvällens grillning

Igår firade vi att vi blivit sambos!RSS 2.0