Slutet på resan

Nu har det snart gått en vecka sen vi kom hit, så imorgon natt går flyget hem till Sverige. Det ska både bli skönt och inte. Skönt med en dusch med bra tryck, en skön säng, vanlig mat osv. Men man kommer sakna värmen och att kunna sola och bada varje dag.

Igår var vi inne i Rhodos stad och festade. Kvällen blev betydligt senare än planerat så när vi väl kom i säng visade klockan 04:30. Så dryga tre timmars sömn blev det inatt, så man har somnat till och från hela dagen vid poolen idag.

Ikväll blir det att packa, och förmodligen somnar vi nog tidigt.


Vattengympa och poolhäng

Trots att vi inte gör jättemycket om dagarna så går dygnen väldigt fort! Idag är det onsdag och vi har bokat bord på den italienska restaurangen här på hotellet ikväll. De har lite olika tema-restauranger här som man får boka bord på, bra att man kan variera lite från den vanliga buffén.

Annars gör vi samma sak om dagarna. Solar och badar. Mitt på dagen är det vattengympa så det försöker jag och Amanda vara med på varje dag.

Internetet här är väldigt dåligt så några bilder går det inte att få upp just nu.


Första dygnet i Grekland

Nu har vi varit här i en och en halv dag ungefär, och vi trivs jättebra. Hotellet är superfint och fräscht, trevlig personal och en del aktiviteter på dagarna.

Vi åkte hemifrån på natten i och landade runt 10-tiden på Rhodos, svensk tid. Vi har en timmes tidsskillnad fram här. Det var verkligen kaos på flygplatsen här, hur mycket folk som helst! Men efter mycket om och men hittade vi bandet där våra väskor kom. Gick sedan och letade upp vår buss och åkte mot hotellet. Direkt efter incheckningen la vi oss vid poolen och låg där till 18 ungefär.

På kvällen kollade vi på underhållningen ute vid poolen och sen gick vi in till närmsta centrum vilket är faliraki. Där fanns det mycket mer ön vi trodde! Barer, affärer, spa osv. Så där lär vi spendera lite kvällar.

Idag har vi provat på vattengympan vilket jag och Amanda tyckte var roligt i alla fall, så det blir det nog fler gånger! Imorgon tänkte vi testa på Zumban som är på eftermiddagen. Skönt att göra lite annat än att bara ligga och pressa vid poolen och stranden.


RSS 2.0