Dags för en förändring

Jag har funderat en del på att göra något nytt med mitt hår men då jag både tvekat på vad samt, varit för feg för att göra något har det inte blivit av. Nu har jag däremot börjat komma fram till hur jag vill ha det, sen ska det bara bli av och bli så som jag vill. Jag har funderat lite på att klippa håret lite kortare, lite volym, nya blonda nyanser och kanske en svag våg/lockig-permanent.

Lite svårt att förklara men något i stil med bilderna nedan. Sen om det bli askblont med lite mörkare nyanser eller om det blir mörkblont med ljusa nyanser vet jag inte riktigt än. Det kanske inte ens bli något alls av det om jag känner mig själv rätt.. Men till våren/sommaren ska det förhoppningsvis hända något i alla fall! 
 
 

Resa inbokad

Något som jag inte tror att jag har nämnt är att jag och Linus har en resa inbokad kommande vinter. Vi ska nämligen till Thailand med hans familj! Den 28:e november åker vi, och stannar i två veckor. Den första veckan ska vi spenderar i Karon, och den andra och sista veckan i Khao Lak. Jag har varit på båda ställena innan, men jag var mycket mindre då så jag minns inte så mycket. Vet bara att Karon har lite mer att göra, medan Khao Lak är lite lugnare. Så det ska bli skönt att avsluta med lugn och ro. 

Även fast det är länge kvar så har jag redan börjat fundera på vad jag vill hitta på. Det jag vill göra än så länge är i alla fall att snorkla, hälsa på Oody och Top och shoppa, helst i Patong. Efter det är jag rätt så nöjd då det bara rör sig om två veckor så är det rätt skönt att bara ta det lite lugnt också. Vi får rätt se vad man känner för när man väl är där nere. Jag och Linus har även bestämt att vi ska köpa en GoPro tills dess så förhoppningsvis kommer det bli massa filmer och bilder från resan! 

Ifrån när jag och Evelina hälsade på Oody och Top för lite drygt ett år sedan. 
Patong beach
Paradis-ön Koh Lipe
 

Nytt smink

I måndags var jag och mamma en runda i Växjö för att göra en synundersökning och prova ut glasögon till mig. Jag hittade ett par som jag trivdes jättebra med, så om 1-2 veckor är de klara för upphämtning! Har nästan aldrig glasögon på mig, men nu blir det nog ändring på det. 

Calle kom hem från Thailand för ett tag sen och med sig hem hade han två sminkpaletter som jag beställt av honom. Jag funderade på att köpa dessa när jag var där, men då jag velade så mycket struntade jag i det. Vilket jag ångrade. Så jag bad han kolla om de fortfarande fanns, vilket de gjorde! 

 
 

RSS 2.0