De senaste dagarna

Efter en riktigt bra midsommarhelg är det dags för jobb imorgon igen, helgerna bara springer iväg känns det som! Jag jobbar bara måndag-torsdag denna veckan så det känns inte jättejobbigt att det är måndag imorgon. 12-20:15 står på schemat imorgon men det är den enda stängningen denna veckan så det gör inte något värre direkt! Skönt med lite lediga kvällar. 

I fredags åkte vi ner till Norjeboke på förmiddagen och var framme runt 12-tiden. Där väntade vi in resten av alla som skulle komma och började med en riktigt stor midsommarlunch, det fanns verkligen allt! Då det var helt fruktansvärt varmt där så bestämde vi oss för att ta ett dopp efter maten. Inte alls så kallt som jag hade trott! Så efter en stunds badande gick vi tillbaka, åt tårta, spelade kubb, lekte lekar och hade det jättetrevligt. 

Klockan sprang iväg och helt plötsligt var klockan halv 12, så då började vi grilla. Vi låg inte riktigt helt rätt till när det gäller mattiderna, men vad gör det? Efter det blev det dags för ett nattdopp i havet igen, det varade inte riktigt lika länge som tidigare på dagen haha. När vi kom tillbaka var det dags att sova då vi var riktigt trötta allihopa. 

På lördagen började vi dagen med att städa det sista, cykla och handla frallor och packa ihop allas saker. Några körde hem efter frukosten men vi andra åkte till Sandviken och låg på stranden ett tag - vilket resulterade i lite småbrända kroppar haha. Stannade till på en pizzeria när vi körde tillbaka till stugan, sen hämtde vi våra saker och jag och Linus körde hem. 

Det var min midsommarhelg det, och den blev lyckad måste jag ändå säga. Alla var på bra humör och vädret var kanon, mer kan man knappt begära! 

Kubb där killarna fuskade sig till några vinster, så vi vann egentligen!

Blev inga bra bilder på tårtan i år, men det blev en klassisk jordgubbstårta med lite riven choklad på. 
Helgen

Helgen spenderades som sagt i Göteborg. Det blev inte sådär jättemycket åkande på liseberg då det blev ganska långa köer efter lunch och vädret blev sämre. Vi åkte det vi ville en gång, sen blev det lite spelande i spelhuset och på chokladhjul, och där hade vi verkligen tur! Två stora kexchoklad, två chipspåsar, en marabou, en toblerone och en M&M. 

På söndagen åkte vi inom en outlet där jag hade tänkt köpa ett par nya skor och en tjocktröja men det blev inte av. Istället kom vi hem med lite inredningsgrejer, som jag tänkt visa någon dag framöver. När vi kom hem bytte vi om, körde ner till Älmhult och sprang elljusspåret i Klöxhult och provade på deras utegym. 

Denna veckan är det i stort sätt bara eftermiddag/kvällspass som gäller, så ska snart dra mig ner till jobbet. 

Liseberg

Då var det äntligen helg igen och nu börjar tre helgers ledighet i rad, det är inte ofta det händer! Igår sprang vi en runda efter jobbet och sedan tog vi det lugnt, grillade och kollade på film. 

Idag ringde klockan vid 7 och vi fixade det sista och körde sedan mot Göteborg och liseberg! Så dagen ska spenderas på liseberg, sen har vi bokat bord på jensens bøfhus ikväll. 

Står just nu i kön till Balder, inte så mycket folk än, så förhoppningsvis hinner vi åka mycket!RSS 2.0