Smoothiebowl

Idag började jag inte förens 12 men gick ändå upp vid 8-tiden då jag skulle hinna med lite saker innan det var dags för jobb. Jag började dagen med att gå en runda i det fina vädret, man får verkligen passa på när solen skiner! När jag kom hem så plockade jag i ordning lite, duschade och gjorde en riktigt god frukost! En smoothiebowl. Jag har gjort det en gång tidigare med hallon, så idag fick det bli blåbär. Så gott!

Runt halv 11 så kom DHL och lämnade vår nya möbelgrupp till uteplatsen. Vi fick en helt ny grupp och ändå behålla den första vi köpte! Så vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra med den ena gruppen, så den får stå i förrådet så länge. 


Smoothiebowl
Mixa kvarg, frysta bär och tillsätt valfri mjölk utefter smak och vilken konsistens man vill ha. Toppa sedan med det man tycker passar. Jag tog frysta blåbär, kokos och solrosfrön. 


Födelsedagsfirande

Precis kommit från jobbet och ska snart hoppa in i duschen. Förra torsdagen så fyllde jag 22, så ikväll ska vi fira det lite hemma hos pappa. Trots att jag började 12 så fick det bli en tidigt morgon ändå, då jag skulle fixa efterätten till ikväll innan jag började jobba. Det fick bli en smulpaj med blåbär och vaniljsås till det. Enkelt, men gott!  

Projekt: Uteplats

Det har äntligen börjat hända lite saker på vår uteplats. Förra veckan la vi klart golvet och fick även våra utemöbler. Ett problem med det var att när allt i princip var ihopskruvat så inser vi att bordet är sönder. Två sprickor på sidorna så det blev att kontakta företaget och reklamera bordet. Det gick som tur var jättebra så vi väntar nu på att få ett nytt som borde dyka upp nästa vecka. 

Det som är kvar är en tygvägg på ena sidan så det blir lite mer avskiljt. Sen ska lamporna upp också, sen är det så gott som klart! Lite småfix som blommor och någon kruka ska nog köpas in också, men vi avvaktar lite med det tills allt annat är klart. 

Såhär ser det ut i nuläget. 
 
Vädret har inte riktigt varit på topp så dynorna ligger fortfarande inplastade inne, så vi får hoppas det blir bättre väder snart så vi kan sitta där ute lite! Vi funderar också på att lägga en rad till på varje sida så det täcker alla plattorna, men vi får börja såhär och köpa mer sen i så fall. 

RSS 2.0