En helg i Göteborg

I lördags ringde klockan tidigt trots att det var en ledig helg då vi skulle vara i Alvesta vid 8. Linus mamma fyllde 50 i veckan så vi skulle till Göteborg och fira henne i efterskott. Vi var uppe strax innan lunch så efter att vi checkat in åt vi lunch och shoppade lite i nordstan. 


På kvällen skulle vi på en schlager-show så det var trerätters med massa underhållning. God mat och bra framträdande så det var en lyckad kväll! 

Förutom detta så åt jag och Linus på Rosegarden i fredags och gick på bio efter. Så detta har verkligen varit en fullspäckad och bra helg! Kvällsmys

För någon vecka sedan släppte Njie fyra glassmaker och jag som gillar deras puddingar väldigt mycket var tvungen att prova chokladglassen. Så i fredags efter kvällspasset kröp jag ner i sängen framför några avsnitt av Pretty Little Liars och provade den. Resultatet? Riktigt god! Jag äter glass väldigt sällan, men om jag väl ska köpa någon så kommer denna komma högt upp på listan. 

 

Egen sushi

I onsdags provade jag och mamma på att göra egen sushi. Jag har velat prova länge men det har aldrig blivit av, men nu var det dags! Vi provade att göra två olika sorter, och det gick bättre än jag trodde att det skulle göra. Vi blev väldigt nöjda och det smakade i princip som köpt, så det kommer jag säkert prova att göra fler gånger. 

 

RSS 2.0