Stora nyheter!

Jag och Linus har letat efter en lägenhet under en längre tid och hade i stort sätt fått en lägenhet i Växjö. Tyvärr blev det så att de som bodde i den lägenheten ångrade sig och ville inte flytta så det blev inget med den. Vi fortsatte leta men det dök inte upp något.

I måndags däremot så dök det upp en, här i Liatorp. Så vi tittade på den och i onsdags bestämde vi oss för att ta den. Då den redan är klar och allt så påbörjar vi inflyttningen redan imorgon! Vi är båda lediga så det blir en tur både till Växjö och Älmhult. Mycket som ska köpas, men vad kul det kommer bli! 

Lägenheten vi ska flytta till är en stor och rymlig tvåa, med egen uteplats. Det kommer ta ett tag innan allt blir helt klart då vi ska beställa vissa möbler, men målet är att det ska vara så klart som möjligt till nästa helg. 

Kommer komma massor med bilder när vi är klara! 
 
 
 

Thailands-abstinens

Kan inte förstå att det redan gått 3 månader och 3 veckor sedan jag och Evelina påbörjade vår resa i Thailand, och att det gått 2 månader och snart 2 veckor sedan vi kom hem. Tiden går så himla fort! Samtidigt känns det ibland som det var evigheter sedan vi var där. Som jag saknar det! 

Värmen, maten, människorna, ja i princip allt. Resa är verkligen bland det bästa jag vet, och hade jag fått bestämma hade jag jobbat som bara den och sen gjort en sån längre resa varje år, och till nya ställen och länder. Jag har varit i Thailand så många gånger, och även om jag älskar det landet så himla mycket, så vill jag även se nya ställen. Denna gången fick jag dock se många ställen som jag tidigare inte besökt där, men det börjar också bli dags för ett nytt land. Frågan är bara vilket.. 

Lite blandade bilder från vår underbara resa.
 
 

Man ska aldrig ge sig

Här har det inte blivit många inlägg den senaste tiden. Eller rättare sagt, de senaste månaderna. Bloggandet flöt på bra i Thailands-bloggen men sen när vi kom hem så stannade. Kan ha något att göra med att det fanns mer att skriva om. Lite skillnad på att resa runt i ett annat land och att jobba heltid här hemma. 

I vilket fall så kanske jag försöker ge mig på detta igen, för hundrade gången. Kanske inte blir inlägg så ofta, eller kanske det blir inlägg varje dag. Det återstår att se. Jag vill komma igång med att fotografera igen, och det blir alltid mer av sånt när jag har någonstans att lägga upp bilderna. Vi får rätt se hur det går! 

Slänger in lite nytagna bilder på min älskade Monchi!

 RSS 2.0