Frost

Jag har alltid tyckt om att fota detaljer, och när frosten kommer så vill jag gärna ut och fota det. De senaste veckorna har bjudit på några dagar här och där med frost. Tyvärr har jag inte varit ledig när det varit ljust, men i torsdags hade jag tur. Det var frost - och jag var ledig! Så då passade jag på att ta några bilder. En sak jag har tänkt köpa länge är förstoringsfilter, en billig variant till ett makro-objektiv. Det hade varit perfekt att ha när man ska fota detaljer! Ska nog se om jag kan hitta några bra att beställa nu efter jul. 

 
Pyssel #2

För ett tag sen så blev några ljuslyktor som jag gjort klara men har inte tagit tag i att fixa några bilder på dom, men idag var det dags. Det blev helt okej, kunde blivit bättre men då det var första gången så får det godkänt. Skulle jag göra om dom skulle jag köpa lite mindre glitterflingor och tunnare men fler lager. 
 

De glittrar mer i silver i verkligheten, men gick inte riktigt att få med det på bild. 
 

Lussekatter

Igår jobbade jag dag 9/9 så vid 20:15 tog jag äntligen helg! Planerna var att sova ut imorse men självklart vaknade jag vid halv 7 istället. Så fick bli lite slötittande på tvn imorse istället, inte helt fel det heller. 


Vid 11-tiden så körde jag till farmor och farfar då det var dags för det årliga lusse-baket! 


Förutom det så har jag inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lugnt och plockar undan lite här hemma. Imorgon har vi tänkt köra toll stan och fixa lite julklappar.


RSS 2.0