Julafton

I förrgår var det ju då julafton, och jag hade en jättemysig dag/kväll. Morgonen började med frukost med pappa, sen fixade jag mig och vid lite över 11 kom Calle och hämtade mig. Vi körde först till Mormor och var där en liten stund. Sedan körde vi vidare till farmor och farfar där vi firade med pappas sida. Julmat, julklappsutdelning och Kalle blev det där.

Vid 6-tiden kom Linus så då gick vi hem, bytte julklappar och sen vidare till Mamma. Även där blev det julmat och julklappsutdelning. Vi spelade även julklappsspelet vilket var helt otroligt roligt! 

Kvällen fortsatte med lite filmtittande och massa mys hos mamma, vi var hemma runt halv 2 haha. Somnade så fort jag lagt huvudet på kudden i princip. 

Igår var det lite firande hemma hos Linus föräldrar vid lunchtid, körde in en snabb runda till Media Markt och köpte en digitalkamera som jag ska ha med mig till Thailand. Vill inte ha med min systemkamera då det både är stöldrisk och den tar ganska mycket plats. Mycket smidigare med en bra digitalkamera istället. Har även en GoPro hero 2 att använda i vattnet och sånt. 

Idag har jag börjat jobba igen. Bara 5 jobbdagar kvar innan jag åker, och imorgon är det endast en vecka kvar totalt!! Så nu blir det jobb fram till och med nyårsafton, sen börjar ledigheten i 6 veckor! 

Här kommer lite blandade bilder från julafton och julhelgen! RSS 2.0