Prag

Då var det dags för en liten uppdatering här igen! Sist lovade jag att det skulle komma upp bilder från Greklandsresan, men efter att ha kollat igenom de få bilderna som togs, så fanns det inte något som var värt att lägga upp. Jag nämnde även matförgiftningen sist, att det gick över snabbt och så, men det tar jag tillbaka. Jag klarade mig bra, men någon dag efter vi kommit hem drog det igång för Linus på riktigt. Stackaren var sjuk i två veckor. Nu är det bra igen och veckorna flyter på som vanligt med jobb. 

Vi var ju även i Prag för en vecka sedan och hade det superbra! På lördagen var det helt otroligt fint väder. Vi spenderade dagen mest med att äta och dricka öl kändes det som. Jag och Linus gick även en runda ner till Gamla stan och kollade lite. På söndagen var det dags för match, men innan dess hann vi med lite sightseeing. Vi åkte till Karlsbron bland annat. Det var sämre väder den dagen tyvärr, mulet och regnigt. Vid lunch-tid åkte vi till staden där matchen skulle spelas. Hittade ett ställe där vi åt lite lunch och sen var det dags för match.

Tyvärr förlorade Lakers i straffar, men det påverkade inte resan något för mig i alla fall, alltid kul att se ett nytt land! Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka till Prag igen, men att då inte ha något inplanerat så man hinner med att se mer av staden. 

En och annan öl blev det som sagt
 
 
 
 

RSS 2.0