Inflyttningen har börjar

I fredags påbörjade vi flyttningen med att köpa en del möbler. Vi hade tänkt hinna en hel del, men vi hann bara hälften. Det var så himla mycket körande fram och tillbaka till både Växjö och Alvesta då vi behövde låna släp till soffan och en mindre lastbil till sängen. Så det tog ganska lång tid att bara fixa det. 

Så efter att vi lämnade tillbaka släpet på Mio vid halv 7-tiden körde vi till media Markt och handlade tv istället för att stressa till Ikea och bara hinna handla hälften där. Så i fredags köpte vi säng, soffa, tv och en sound bar till tvn. 

I lördags packade vi upp en del av våra grejer som vi körde dit i fredags. Det var en hel del, och då har vi ändå en del kvar att flytta dit. På kvällen tog vi ett avbrott från flyttandet och firade Valborg med några kompisar. 

Idag däremot var vi på Ikea, och det var inget litet projekt direkt. Efter mycket om och men fick vi med oss det mesta, så imorgon ska jag och mamma dit efter jobbet och försöka hinna köpa resten. Hinner vi inte allt får det bli en annan dag helt enkelt. 

Såhär ser det ut nu, stökigt och oorganiserat, men i alla fall lite bilder från hur det ser ut inne i lägenheten. 

Köket, stökigt och ett omonterat köksbord. Stolarna ska jag köpa imorgon.

Vardagsrummet, tv-bänken blev nästan färdig idag, medan vitrinskåpet får vänta. Ett soffbord ska införskaffas imorgon!

Sovrummet, här ska det in en byrå och sängbord. 

Resten kommer det bilder på när det är klart. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0