Planer inför kommande resa

Då var det fredag igen, och dags för helg. Egentligen är det min lediga helg, men då vi har julmarknad utanför affären imorgon så kommer jag jobba ändå. Det gör mig inte så mycket då det är väldigt roligt att jobba den dagen, mycket folk och mycket att göra. Jobbar 8.45-15. Har ingen exakt sluttid, utan får se lite när det börjar minska på kunder helt enkelt. 

Ikväll har Evelina varit här och vi har planerat resan lite. Eller försökte i alla fall. Planerna vi hade från början har ändrats lite, då vi ändrat på vart vi vill spendera tiden i Thailand. Så som det ser ut nu byter vi ut Bali mot Malaysia då det blev allt för komplicerat att ta sig till Bali. Detta är än så länge bara planer, vi får nog bara avvakta och se vad som händer helt enkelt. 

Vi har i alla fall bokat flyg från Bangkok till Phuket nu i alla fall, och hotell de två första nätterna är bokade sedan innan. Så de första dagarna är i alla fall helt klara. Vi har inte tänkt boka för mycket innan heller, utan ta det lite som det kommer. Kan knappt förstå att det bara är 16 dagar kvar tills vi åker! 

Malaysia ser inte helt fel ut det heller. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0